Jobba hos Bedriva

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos Bedriva!

Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare, och för tillfället behöver vi förstärkning på deltid inom ett eller flera av följande områden (i hyfsad rangordning):

  • PHP (WordPress, Drupal, CakePHP)
  • Node.js
  • Frontend (Javascript, AngularJS, HTML5, CSS)
  • Mobilutveckling (Phonegap/Cordova, Ionic, native Android/iOS/Windows Phone)

Vi söker en kreativ, lösningsfokuserad och teknikuppdaterad konsult som vill arbeta hos oss på deltid. Är du kanske student? Vår ambition är att du utvecklas med Bedriva och växer in i företaget, för att sedan kunna övergå till en heltidsanställning när det passar.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Magnus Johansson på 073-624 26 75.

 

Varför ska jag jobba hos Bedriva?
Bedriva består idag av endast en person, Magnus Johansson som är ägare och konsult. Du kommer därför att representera ett halvt företag och har stora möjligheter att utvecklas och forma både ditt arbete och företaget som du vill. Bedriva arbetar strukturerat men flexibelt med flera välkända kunder och har delägarskap i flera andra bolag, vilket innebär ett litet annorlunda synsätt på våra uppdrag. I flera projekt arbetar vi med den absolut nyaste tekniken som finns tillgänglig.

Bedriva sitter idag centralt, i luftiga och nyrenoverade lokaler bredvid Karlstad CCC tillsammans med en kreativ produktionsbyrå och ett par mindre bolag, så det finns mycket trevligt fôlk i omgivningen.

Anställningen utgår från behov och kan variera mellan olika veckor. Vi planerar tillsammans och kan därmed lägga upp en plan som passar dig och din tid.

Kontakta Bedriva

Ange din kontaktinformation nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!